En ucuz sıfır otomobil Türkiye'de satışta! Fiyatını duyanlar şaşkına dönüyor! Hemen incelemeye başlayın

En ucuz sıfır otomobil Türkiye'de satışta! Fiyatını duyanlar şaşkına dönüyor! Hemen incelemeye başlayın
Türkiye pazarında ekonomik fiyatıyla öne çıkan RKS M5 modeli, şu anki en uygun fiyatlı otomobil olarak dikkat çekiyor. İşte RKS M5'in özellikleri ve fiyatı...

Mehmet Akif ERDEM/ Günboyu

Hızla yükselen fiyatlar nedeniyle araç satın almak giderek zorlaşıyor. Ancak, bütçe dostu alternatifler bulunabiliyor. Şu anda Türkiye'de sıfır otomobil almak isteyen tüketiciler, alternatif modellere yöneliyorlar. RKS M5, son dönemde oldukça popüler olan mini elektrikli otomobiller kategorisinde yer alıyor ve bu otomobilin taşıma kapasitesi genellikle 3 kişiliktir.

???? RKS M5 Özellikler, Fiyat ve Karşılaştırmalar - Dolubatarya

Genel olarak bakıldığında, RKS M5 modeli iddialı bir tasarıma sahiptir. Bu modelde 2500W gücünde bir motor bulunmaktadır ve bu motor, 6 adet 72V / 78Ah kapasiteli akü tarafından desteklenmektedir.

RKS M5 modeli, yol ve hava koşullarına bağlı olarak 90 kilometrelik bir menzil sunmaktadır. Bu otomobil sadece 400 kilogramlık bir ağırlığa sahiptir ve normal şebeke geriliminden 6 ile 8 saat arasında şarj edilebilmektedir.

yht.jpg

RKS M5 NE KADAR?

Ülkemizde satışta olan RKS M5 modelinin fiyatı 200.000 TL ile 218.000 TL arasında değişmektedir. Bu otomobilin maksimum hızı ise 25 ile 45 kilometre arasında değişiklik göstermektedir. Ancak bu hız, yokuşlarda daha düşük olabilir.

Kaynak: F5 HABER

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar