En ucuz elektrikli bisiklet modeli çıktı

En ucuz elektrikli bisiklet modeli çıktı
Türkiye’de satışta olan teknolojik bisiklet modeli Specialized, bugün en ucuz elektrikli bisiklet modeli tanıtımıyla ses getirdi.

Bisiklet pazarının üst seviye firmalarından olan Specialized, ürün gamını büyüttü. Specialized’in tanıttığı yeni Globe Haul ST modeli şehir içi kullanıma yönelik bir seçenek olan kalın lastikli bisiklet, kargo kategorisine de giriş yaptı. Yurt dışında 2.700 dolar olan bisiklet, Türkiye''de başlangıç fiyatı 56000 TL''den başlıyor. Pazardaki diğer seçeneklere oranla düşük olmasa da şirketin en ucuz bisikleti olarak anılıyor.

Ön ve arkada yük taşıyabilecek şekilde tasarlanan ve ufak olmasıyla yönetimi kolay olan Globe Haul ST, bünyesinde 700W’lık bir elektrik motoru taşıyor ve 772 Wh batarya paketiyle kullanıma bağlı değişmekle birlikte 92 km kadar menzil getiriyor. 190 kg’a kadar yük taşıyabilen bisiklet, birçok rakibinden farklı olarak 25 km/s hızı geçebilir, ABD’de izin verildiğinden 45 km/s hıza kadar çıkış yapabilir. Yerleşik çamurluklar, LED aydınlatma ve hidrolik disk frenler üzerine kurulan bisiklette, kayış değil zincir kullanılıyor ve çift ayaklı destek sayesinde yük yükleme durumlarında dengeli bir yapı sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar