En hızlı kilo verdiren doğal kür! Tüketen 1 haftada 5 kilo veriyor

En hızlı kilo verdiren doğal kür!  Tüketen 1 haftada 5 kilo veriyor
Kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler bu haberimiz sizler için. Birbirinden ağır diyetler ve yorucu egzersizlere gerek kalmadan kolaylıkla zayıflayabilirsiniz. Bu doğal kür ile 1 haftada 5 kilo verebilirsiniz.

Fazla kilolardan kimse hoşlanmayacağı için hızlı bir şekilde kilo verme ihtiyacı ortaya çıkar. Bu da yorucu egzersiz programlarını ortaya çıkarır. Bu doğal kür ile hem yorulmadan hem de ağır diyetlere maruz kalmadan zayıflayabilirsiniz. İşte 1 haftada 5 kilo vermenize yardımcı olan doğal kür.

Kilo verdiren doğal kürler denilince akla ilk gelen gıdalardan biri yoğurttur. Yoğurdun içerdiği probiyotikler sayesinde kilo vermeyi desteklemesi sayesinde metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. İşte 1 hatada 5 kilo vermenize yardımcı olacak doğal kür tarifi:

MALZEMELER

1 kase yoğurt

1 tatlı kaşığı sumak

Limon

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Kilo verdiren doğal kürün hazırlanışı ve uygulanışı oldukça basittir. Yoğurt kürü ile kolaylıkla kilo vermek için ilk olarak 1 kase yoğurdun içine 1 atlı kaşığı sumak ekleyin. Ardından üzerine 10-12 damla limon damlatın ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırın. Hazırladığınız karışımı geceleri uymadan 1 sat kadar önce tüketin. Tüketim esnasında 1 bardak suyu kür ile birlikte için. 1 hafta bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin. Bu şekilde kolaylıkla kilo verebilirsiniz.

yogurt-nasil-mayalanir-faydalari-nelerdir.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar