Emre Belözoğlu'nun karnesi: Rüya gibi başladı, kabus gibi bitiyor!

Emre Belözoğlu'nun karnesi: Rüya gibi başladı, kabus gibi bitiyor!
Türk futbolunun en yetenekli oyuncuların biri olan Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerine de göz kamaştıran bir performans ile başlamıştı. Fenerbahçe ile yakaladığı yüksek puan ortalamasına karşın şampiyonluğu son haftalarda kaçıran genç teknik adam, Medipol Başakşehir ile lige ve Avrupa'ya kusursuz bir başlangıç yapmış olsa da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline geldi.

Ligin alt sıra ekiplerinden İstanbulspor''a konuk olan Başakşehir, etkisiz bir oyun sergilediği karşılaşmadan 1-0''lık mağlubiyetle ayrılırken, kümede kalma mücadelesi içerisindeki rakibine de can suyu vermiş oldu. Süper Lig''deki son 7 karşılaşmasından 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile ayrılan Medipol Başakşehir''de eleştiri okları teknik direktör Emre Belözoğlu''na yönelmiş durumda. 

RÜYA GİBİ BAŞLAYAN SEZON KABUSA DÖNDÜ

UEFA Avrupa Konferans Ligi''ne etkileyici bir giriş yapan Başakşehir, Fiorentina gibi güçlü bir takımın yer aldığı gruptan lider çıkarken, yediği gol sayısı ile de organizasyonun grup aşamasında en az gol yiyen takım olma ünvanını ele geçirmişti. Süper Lig''in ilk haftalarında da zirve yarışını sürdüren İstanbul ekibi, Beşiktaş''ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk için iddialı olduğunun mesajını verirken, Kasım ayında verilen Dünya Kupası arasının ardından beklenen sonuçlar bir türlü gelmedi. 

Liglere verilen ara öncesinde evinde Galatasaray''a 7-0''lık tarihi bir skorla mağlup olan Başakşehir''de, iddialara göre maçın ardından soyunma odasında futbolcular ve teknik direktör Emre Belözoğlu arasında büyük bir tartışma yaşandı. Hasan Ali Kaldırım ve birkaç futbolcu ile birbirine giren teknik adam, söz konusu iddiaları yalanlamış olsa da haberde adı geçen oyuncular bu tarihten sonra turuncu-lacivertli ekiple yollarını ayırmıştı. 

7 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET

Türkiye Kupası''nda Galatasaray''ı eleyerek yarı finale kalmayı başaran Emre Belözoğlu''nun öğrencileri, Süper Lig''de ise bekledikleri sonuçları alamamaya devam ediyor. Bugün oynanan karşılaşmada Fatih Tekke''nin çalıştırdığı İstanbulspor ile karşılaşan Başakşehir, aldığı 1-0''lık mağlubiyet ile son 7 Süper Lig karşılaşmasında 4. mağlubiyetini alırken, bu periyotta sadece 1 galibiyet elde edebildi. 

Basın toplantılarında ve mağlubyet sonrası yaptığı gergin açıklamalar ile eleştirilerin odak noktası haline gelen Emre Belözoğlu, yaşanan formsuzluğun ardından spor medyası tarafından da kötü gidişatın sorumlusu olarak gösterildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar