Emre Belözoğlu: Ankara Avrupa şehirleri gibi gerçekten temiz bir şehir

Emre Belözoğlu: Ankara Avrupa şehirleri gibi gerçekten temiz bir şehir
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ankara'yı çok sevdiğini belirterek, " Avrupa şehirleri gibi bir şehir anlayışı var. Burada gerçekten temiz bir şehir var" dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beştepe Tesisleri’nde basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan MKE Ankaragücü’nde müsabakanın hazırlıklarına devam ettiğini belirten Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Başakşehir’e konuk olan MKE Ankaragücü’nün oyuncu kadrosunun isteklerinin uygulamaya çalıştıklarını belirtti.

ANKARAGÜCÜ’NE KARŞI OYNAMAK ZOR

Belözoğlu, “Arkadaşlarımız elinden gelen her şeyi yaptı. Ligde maçı kazanmak kolay değil. Rakipler de herkes gibi. Biz nasıl hazırlanıyorsak onlar da bize hazırlanıyorlar. O yüzden iyi yönden bakarsak kazanmaya yakın taraf bizdik ama sonuçta bir puanla ayrıldık. Şu an önümüzde çok çabuk bir şekilde hazırlanmamız gereken bir maç var. Cuma günü ligin dinamik organizasyonu olan takımlardan bir tanesi kısa sürede ona hazırlanıp, oradan da milli araya mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Bunu da yapabilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Biraz önce de söylediğim ligde her maç zor kazanmak zor. Ankaragücü’ne karşı oynamak da zor. O yüzden biz elimizden geldiğince her maçı ayrı şekilde senaryolaştırıp arkadaşlarımıza anlatıyoruz ondan sonrası oyuncu grubumuzda ama onların. Göstermiş olduğu enerji. Enerji uygulama isteği beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

"ANKARA'YI ÇOK SEVDİM"

Kısa sürede Ankara’yı çok sevdiğini ve kolay adapte olduğunu dile getiren Belözoğlu, “Ankara'ya geldiğimiz günden beri herkes alışmamız için her şeyi yaptı. Çok kısa süre içinde kendimi buraya ait birisi, bu büyük camianın en taze en yeni üyesi olarak hissettim. Gerek tesis çalışanlarımız, gerek yönetici büyüklerimiz, Sayın Başkanımız önderliğinde herkes bunu çok net bir şekilde bize hissettirdi. Sokağa çıktığımızda Ankara'da Ankaragücü'nün o gücünü hissetmek beni mutlu ediyor. Ben bundan beslenen bir sporcuydum. Aynı zamanda öyle bir teknik adamım. Ankara'yı çok sevdim. Avrupa şehirleri gibi bir şehir anlayışı var. Burada gerçekten temiz bir şehir var, insanların samimi, o bürokrasinin getirmiş olduğu havayı da hissediyorsunuz ama aynı zamanda da Anadolu insanın da mütevaziliğini sokakta görebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar