Emeklilere yeni promosyon müjdesi! Bankalar kesenin ağzını açtı

Emeklilere yeni promosyon müjdesi! Bankalar kesenin ağzını açtı
Özel bankalar arasındaki promosyon yarışı son sürat devam ederken kamu bankalarından da sürpriz bir adım geldi. Bilindiği gibi bazı bankalarda promosyon tutarı 7.500 TL'ye kadar çıkmıştı. Kamu bankaları da sahaya iniyor. İşte bütün ayrıntılar...

EMEKLİLERE YENİ PROMOSYON MÜJDESİ!

Promosyon ödemeleriyle ilgili yeni detaylar gündeme geliyor. Kamu bankalarının sunduğu promosyon şartlarını beğenmeyen emekliler özel bankalarla görüşmeye başlamıştı. Böylelikle promosyon tutarları 7.500 TL seviyelerine kadar çıkmıştı. Kamu bankaları emeklileri mutlu edecek formül için arayışlara girdi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da maaş ayrımı yapmaksızın tüm emekli müşterilerin üç seneliğine beş bin lira promosyon ödemesi hazırlığında! 5.000 TL teklifi Hazine Bakanlığına sunuldu. 5.000 TL''lik promosyon teklifi 7.500 TL''ye de çıkabilir.

MEMUR PROMOSYONUNDA REKOR 41 BİN 500 TL!

Emeklilerin yanı sıra memurlar da yüksek promosyonlar aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi memurları 41 bin 500 TL, Adalet Bakanlığı personelleri 25 bin TL, polis memurları 27 bin TL promosyon ödemesi aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar