Emekli veya çalışan fark etmiyor! Başvurana yeni yıl öncesi 30 bin lira nakit ödeme yapılacak

Emekli veya çalışan fark etmiyor! Başvurana yeni yıl öncesi 30 bin lira nakit ödeme yapılacak
Yeni yıl öncesi bir bir kampanya açıklayan bankalara QNB Finansbank da katıldı. İşte QNB'nin müşterilerine özel yılbaşı öncesi yapacağı kredi ödemesinin detayları.

EMEKLİ VEYA ÇALIŞAN FARK ETMİYOR! YENİ YIL ÖNCESİ 30 BİN LİRA NAKİT VERECEKLER

Ekonomide yaşanan kötü gidişat sonrası geçinmekte zorlanan vatandaşlar dikkatini bankalar tarafından verilen düşük faizli kredilere çevirdi.

Bu kapsamda yeni yıl öncesi son hamlesini açıklayan QNB Finansbank, müşterilerine vereceği düşük faizli kredinin detaylarını açıkladı.

QNB Finansbank bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisine başvuruda bulunarak 30 bin TL para almak mümkün. T.C kimlik numarasından yapılan sorgulama sonucu olumlu çıkanlar anında kredilerini alabilecek.

BAŞVURU KISA MESAJLA!

Krediden faydalanmak isteyenler başvurularını 5030''a kısa mesaj yollayarak yapabilecek. Başvuru işlemi tamamlayanlara başvuru sonuçları kısa sürede SMS ile bildirilecek.

Bir başka ihtiyaç kredisi veren banka da Akbank oldu. Bankanın 30.000 TL''lik ihtiyaç kredisi için de başvurular SMS üzerinden yapılarak T.C kimlik numarasından yapılan sorgulamanın ardından sonuç iletiliyor.

Yılın son fırsatı olarak değerlendirilen ihtiyaç kredilerinin detayları ve başvuru şartları bankaların resmi internet siteleri üzerinden açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar