Emekli Tümamiral Cihat Yaycı İsrail'in planını deşifre etti! Kimsenin konuşmadığı Tevrat detayı

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı İsrail'in planını deşifre etti! Kimsenin konuşmadığı Tevrat detayı
Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, İsrail ordusunun Tevrat'ta bahsedilen şekilde 'düşmanın kendi dahil hayvanlarına kadar yok etme' şeklinde savaş taktiği uyguladığını belirti.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar 11. gününde de devam ederken, Gazze de sivil kayıplar 3 bine yaklaştığı, dünyanın yüzölçümüne en çok nüfusun düştüğü kent, su, elektrik ve diğer temel ihtiyaçlardan yoksun halde her yerden kuşatılmış durumda olduğu belirtiliyor. Bölgede İsrail'in nasıl bir taktik uyguladığını Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı açıkladı.

En Son Haber'in aktardığına göre; İsrail'in Gazze'den sonra da durmayacağını ve acımasızca katliamlarını sürdüreceğini ima eden Yaycı şunları söyledi:

562.webp"İSRAİL ORDUSU, TEVRAT'TA BELİRTİLEN SAVAŞ TARZINI UYGULUYOR"

"İsrail ordusu, Tevrat'ta belirtilen savaş tarzını uyguluyor. Tevrat'ta düşmanın tüm malı, mülkü, hatta koyunları ve tavuklarıyla birlikte yok edilmesi geçer. İsrail Savunma Bakanı 'Karşınızda insan yok, hiçbir kural yok, mahkeme de yok, istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz' dedi. Yani bu şu demek: İsrail ordusuna emir verenler, kendilerine Tavratik bir görev biçmişler. Bundan sonra da Suriye ve Lübnan'dan toprak kopartacaklar. Ardından Mısır ve Suudi Arabistan da tehlikede. Türkiye de bu tehlikeye dahil.

84510.jpg

"BÖYLE GİDERSE İSRAİL, TÜRKİYE'YE KOMŞU OLUR"

Eğer Suriye'nin güneyinde, İsrail'in kuzeyinde İran destekli misillerin elindeki bölge, İsrail'e saldırı yapıldığı gerekçesiyle ele geçirilirse, YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde işgal ettiği topraklarla birleşir, komşu olur. İsrail de Türkiye'ye komşu olur. İsrail burnumuzun dibine gelir. Çünkü PKK'yı da ABD destekliyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar