Elon Musk'tan X’e (Twitter) çığır açan özellik! Twitter üzerinden iş arama dönemi başlıyor

Elon Musk'tan X’e (Twitter) çığır açan özellik! Twitter üzerinden iş arama dönemi başlıyor
Elon Musk'ın sahibi olduğu X (Twitter), yeni özelliğiyle çığır açacak bir uygulamaya imza atıyor. Uygulama milyonlarca insana yarar sağlayacak iş arama özelliğiyle çok sevilen iş arama uygulamalarına da rakip olacak.

Twitter ,ünlü iş insanı Elon Musk‘a satılmasının ardından önemli pek çok değişimler geçirmiş ve yeni adıyla X'e dönüşmüştü. Son olarak yapılan güncellemeyle X (Twitter)’e iş arama özelliği de geldi. Ayrıca Tesla Türkiye‘de açık pozisyonlar olması da dikkat çekti.

X (TWİTTER)'E İŞ ARAMA ÖZELLİĞİ GELDİ!


X (yani Twitter) bu özellik ile iş ve kariyer platformu LinkedIn‘a rakip olmaya çalışırken, Jobs hizmetini kısa süre önce ülke fark etmeksizin bütün kullanıcılara sunmuş oldu. Ayrıca bazı büyük firmalar bu özelliği kullanarak personel aramaya şimdiden başladı.

TWİTTER İŞ İLANLARINA NASIL ERİŞİLİR?

İlanlara resmi web tarayıcı üzerinden ve twitter.com/jobs veya x.com/jobs adresleri üzerinden ulaşılabiliyor. Yakın zamanda özelliğin Android ve iOS uygulamasına da eklenmesi bekleniyor.

TESLA TÜRKİYE'DEN İŞ İLANI YAYINLANDI


Tesla Türkiye de özellik vasıtasıyla ilk iş ilanı ekleyen firmalardan birisi oldu. Şirketin elektrikli araçlara ilgi duyan kişiler için kariyer fırsatları sunduğu bilinmekte.

twitter-yeni-ozellik1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar