Elon Musk yeni sistemi duyurdu: Ücretsiz Twitter devri sona eriyor

Elon Musk yeni sistemi duyurdu: Ücretsiz Twitter devri sona eriyor
Gün içerisinde saatler süren erişim sorunları yaşayan Twitter, ücretsiz kullanıcılar için büyük bir değişikliğe gitti. Şirketin sahibi Elon Musk, 'mavi tik' sahibi olmayan hesaplar için günlük 600 paylaşım görüntüleme limiti getirildiğini duyurdu.

Twitter'ı satın ala Elon Musk, sosyal medya platformunda bir dizi yenilik yapmaya devam ediyor.

Daha önce hesap doğrulamak amacıyla kullanılan "mavi tik" uygulamasını ücretli hale getiren Musk, birçok kişinin tepki göstermesine ve "mavi tik"lerini iptal etmesine neden olmuştu.

GÜNDE 600 PAYLAŞIM GÖRÜNTÜLEYEBİLECEKLER

Musk bu kez de mavi tik olmayan hesaplara gönderi kısıtlaması getirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Musk "Aşırı düzeyde veri kazıma ve sistem manipülasyonunu ele almak için aşağıdaki geçici limitleri uyguladık" dedi.

Musk şöyle devam etti:

- Doğrulanmış hesaplar günde 6000 gönderi okumakla sınırlıdır
- Doğrulanmamış hesaplar günde 600 gönderi
- Yeni doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 gönderi"

twit-1.jpg

UYGULAMA ÜCRETSİZ KULLANIMI FİİLEN SONA ERDİRİYOR

Musk, bugün öğlen saatlerinden itibaren siteye erişim sorunları yaşanması nedeniyle söz konusu kararların alındığını belirtirken, paylaşımda yer alan 'geçici süre' ifadesinin ise ne kadarlık bir zaman dilimini kapsayacağı henüz bilinmiyor.

Söz konusu 600 paylaşım görme limiti ise uygulamanın kullanımını imkansız hale getiriyor. Gündem olan başlıklarda dakikalar içerisinde yüzlerce paylaşımın yer aldığı hesaba katıldığında, siteyi aktif bir şekilde kullanan birinin söz konusu 600 paylaşım sınırına ulaşmasının dakikalar alacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar