Elinde zille kuralları açıkladı: Türkiye bu rezilliği de gördü, barda açık açık yapıyorlar

Elinde zille kuralları açıkladı:  Türkiye bu rezilliği de gördü, barda açık açık yapıyorlar
Özel bir gecede toplanarak her 4 dakikada bir eş değiştirenleri bir araya getiren mekan, sosyal medyada çok konuşuldu.

Popüler sosyal medya platformlarından Twitter’da paylaşılan bir video gündem oldu. Oldukça tartışma yaratan görüntülerde bir mekanda özel bir gece için toplanan kalabalık dikkat çekti.

Diğer mekanlardan farklı olan bu yerde, her erkek 4 dakikada bir başka bir masaya geçerek eş değiştiriyor. 5’si düzenlendiği bilinen gecede konuşan bir kadın, oyunun kurallarını davetlilere anlatıyor. Erkeklerin 4 dakikada bir masa değiştirdiği gecede, kadınlar oturduğu yerde sabit kalarak kendisini tanımaya gelen erkeklerle sırasıyla tanışıyor.

Konuşmaya “Bu akşam yine en kalabalık gecelerden bir tanesi” diyerek başlayan kadın “Gösterdiğiniz ilgi için gerçekten çok teşekkürler. Umarım meç'leşerek buradan ayrılmış olursunuz. Kuralları genelde biliyorsunuz ama yine de hatırlatmak istiyorum. Erkekler yer değiştiriyor, kadınlar sabit kalıyor. Her 4 dakikada bir erkekler yer değiştirip sağ tarafa doğru hareket edecekler. Biz zaten yönlendireceğiz, nasıl hareket etmeniz gerektiğinizi söyleyeceğiz, merak etmeyin. Etkinliğimiz bittiği sırada, herkesle iletişim kurduktan sonra serbest zamana geçiyoruz. Müziğin sesiniz biraz açıyoruz ve sizde hoşlandığınız kişiyle iletişim kuruyorsunuz. Aynı zamanda bu gecedeki kokteyillerimizin ismi de biraz daha manalı. Birbirinize bu kokteyllerden göndermenizi tavsiye ederiz. Güzel bir gece olsun, 4 dakikanız başladı.” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan görüntülerin altına çok fazla olumsuz yorum gelirken çoğu kullanıcı da mekanın konumunun nerede olduğunu merak ettiklerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar