Elinde 1 dolar bile olanlara Selçuk Geçer'den önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın

Elinde 1 dolar bile olanlara Selçuk Geçer'den önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın
Döviz kurunda yaşanan hareketlilik devam ederken, dolar hakkında verdiği iddialı demeçler ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir uyarı geldi.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Dolar kurunda yüksek tahminler veren ve bunun yüzünden BDDK tarafından hakkında daha önceden suç duyurusunda bulunulan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, cebinde dolar olan vatandaşlara hayati bir uyarıda bulundu.

Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya dikkat çekti. Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" ifadelerini kullandı.

DOLAR KURUNDAN SERT HAREKET!

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" açıklamasında bulundu.

SAKIN SATMAYIN

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek zarar etmemeleri için "Dolarınızı satmayın" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar