Elektrik, su ve doğal gaz faturası geri ödemeleri başladı: Bu tarihe kadar başvuranlara para iadesi yapılacak

Elektrik, su ve doğal gaz faturası geri ödemeleri başladı: Bu tarihe kadar  başvuranlara para iadesi yapılacak
Evine elektrik, su ve doğal gaz faturası gelenlere güzel haberi verildi. O tarihe kadar başvuru yapanlara para iadesi desteği sağlanacağı duyuruldu.

Kuveyt Türk, mobil uygulama aracılığıyla hesap açan her müşteriye, faturalarında 200 TL'ye kadar indirim sağlayacak destek programını duyurdu.

31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, Kuveyt Türk mobil uygulaması üzerinden elektrik, su, internet ve doğal gaz faturalarını ödeyen müşterilere her fatura için 50 TL indirim sağlanacak, böylece toplamda 200 TL'ye kadar indirim fırsatı sunulacak.

FATURA DESTEĞİ NASIL ALINMAKTADIR?

Fatura indirimi, Kuveyt Türk mobil uygulaması üzerinden müşteri hesabı açtıktan sonra otomatik ödeme talimatı verenler için geçerli olacak. Kampanya, ilk 20 bin kişiyle sınırlı olup, diğer kampanyalarla birleştirilemez. Her bir müşteri en az bir, en fazla dört kez fatura talimatı verebilir. Fatura otomatik olarak ödendiğinde, toplamda 200 TL'ye kadar indirim müşterinin hesabına aktarılacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için, Kuveyt Türk mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Her müşterinin adım sayısı, ücretsiz olarak indirilebilen mobil uygulama üzerinden takip edilmektedir. Yeni hesap açma işlemi tamamlandıktan sonra, faturalandırma bölümünde talimatlar kolayca sağlanabilmektedir.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar