Elazığ’da Ramazan etkinlikleri sürüyor

Elazığ’da Ramazan etkinlikleri sürüyor
Elazığ Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Tasavvuf müziğinin sevilen sesi Abdurrahman Önül'ün dinletisiyle renklenen programlar, Elazığlıların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Her gün Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikler, şehrin halkı tarafından Ramazan ayının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Abdurrahman Önül'ün muhteşem performansıyla coşan Elazığlılar, seslendirilen güzel ezgilere eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Programın sonunda, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, Abdurrahman Önül'e Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda yapılan el emeği göz nuru bir küp hediye etti. Ardından, aileleriyle birlikte etkinliklere katılan çocuklara fuar alanında patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

Elazığ Belediyesi'nin her gün düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, bugün miniklerin büyük ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu saat 14.30 ve 20.30'da sahne alacak. Bu etkinliklerle Ramazan ayının bereketi ve coşkusu Elazığ'da yaşatılmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar