Elazığ'da feci kaza: Öğrencileri taşıyan midibüs, önce 2 araca çarptı, sonra parka daldı: 1 ölü, 15 yaralı

Elazığ'da feci kaza: Öğrencileri taşıyan midibüs, önce 2 araca çarptı, sonra parka daldı: 1 ölü, 15 yaralı
Elâzığ'da öğrencileri taşıyan midibüsün kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca, sonrasında ise parka girerek ağaca çarptığı kazada, 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Feci kaza, merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi Pertek Caddesi'nde yaşandı. Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü kutlamaları için düzenlenen ağaç dikimi programına giden Çubukbey Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Yurtbaşı Belediyesi'ne ait 23 HK 803 plakalı midibüs, kontrolden çıkarak kırmızı ışıkta beklemekte olan 23 HL 339 plakalı hafif ticari araç ile 06 DHM 572 plakalı otomobile çarptı. Midibüs sonrasında caddedeki parka girip, ağaca çarparak durdu. Yaşanan kazada 1'i ağır, 16 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI


İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, kaza yerine gelip, incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ'da öğrencileri taşıyan midibüsün kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca, ardından parka girerek ağaca çarptığı kazada yaralanan 16 kişiden Aslan Ülgün (63), kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Ülgün'ün cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Öte yandan polisin ilk incelemesinde, midibüsün araç muayenesinin bulunmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


YAŞANAN KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Elazığ'da öğrencileri taşıyan midibüsün kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca, ardından da parka girerek ağaca çarptığı,1 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; midibüsün hafif ticari aracı önüne aldığı ve metrelerce sürükledikten sonra refüjden geçirip, savurduğu görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar