Ekrem İmamoğlu’ndan yeni Burcu Köksal açıklaması!

Ekrem İmamoğlu’ndan yeni Burcu Köksal açıklaması!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında DEM Partililere yönelik sözleriyle tepki çeken Burcu Köksal hakkında yeni bir açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu Habertürk'te katıldığı canlı yayında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

Şimdiye kadar yaptığı projelerden bahseden İmamoğlu, gündemden düşmeyen Burcu Köksal çıkışı hakkında da konuştu.

Köksal ile ilgili yaptığı “Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" açıklamasının kendi görüşü olduğunu belirten İmamoğlu, “Bir yargı değil ki bu. Böyle bir hakkım yok, haddim de değil. Burcu Hanım iki gün sonra 'sözlerim yanlış anlaşıldı, tabii ki kapım herkese açıktır' dedi.

CHP’nin temsil ettiği bir misyona sahip olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Herkesin duygularını alıyoruz, gözlemliyoruz. Söylediğiniz söz ve yaptığınız eylem İstanbul'u bağlar. İstanbul'da yaptığınız Türkiye'yi bağlar” şeklinde konuştu.

"BENİMKİ BİR GÖRÜŞTÜR"

İmamoğlu, şöyle devam etti: “Sayın Yavaş 'sevseniz de sevmeseniz de her vatandaşa kapınız açıktır' dedi. Ben 'bir belediye vatandaşı sevip sevmeme hakkı değildir' dedim. Belediye başkanının yetkisinde değildir kapıyı kapatmak veya açmak. Kanunda da böyledir”

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Meclis'in kültürü de böyledir” diyen İmamoğlu, “Çanakkale, İstiklal Savaşı, bağımsızlık mücadelemiz de aynı kavramlarla bütündür. 86 milyon insanımızı zaten birileri ayrıştırmak istiyor. Biz bunu yapmayız, yapmamalıyız. Bu ülkenin birliğe, beraberliğe, kardeşliğe muhtaç olduğu dönemdeyiz. Biz onun çimentosu olmak zorundayız. Benimki bir görüştür, sağolsun Burcu Hanım iki gün sonra ifadesinin öyle olmadığını söyledi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar