Ekrem İmamoğlu müjdeli haberi verdi

Ekrem İmamoğlu müjdeli haberi verdi
Günlerdir yapılan uyarılar gerçek oldu ve İstanbul son zamanların en yoğun kar yağışlarından birine tanıklık etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı ve 'zor olanı geride bıraktık' dedi.
Aybar adı verilen kar yağış sistemi kısa sürede İstanbul''un pek çok noktasını esir aldı. Özellikle Cumartesi gününde yeni bir sistemin etkisine gireceği söylenen İstanbul gerçekten de yapılan uyarıları doğrular nitelikle akşam saatlerinde kara teslim oldu.
 
Yapılan uyarılara rağmen gerekli önlemleri almayan pek çok şoför araçlarını bırakıp yollarına toplu taşıma araçlarıyla devam etmek zorunda kalırken, karla mücadele ekipleri de hiç durmadan çalıştı.
 
Süreci yakından takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ekibine teşekkür ederken en yoğun kar yağışının geride kaldığını söyledi.
 
İmamoğlu şunları yazdı:
 
"Son 30 yılın en soğuk ve yoğun kar yağışlı günlerini yaşadık. Öncelikle İBB ile koordineli hareket eden 16 milyon İstanbullu hemşehrime ve sahada emek veren binlerce yol arkadaşıma teşekkür ederim. Kar yağışı Pazar günü de devam edecek ama zor olanı geride bıraktık"
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar