Ekonomist Demirtaş'tan, Başkan Sayan'a: Ekonominin E'sinden anlamamak...

Ekonomist Demirtaş'tan, Başkan Sayan'a: Ekonominin E'sinden anlamamak...
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı gündeme dair değerlendirmeleriyle dikkat çekerken, çarpıcı yorumlarıyla da gündem oluşturuyor. Demirtaş son olarak Ağrı Belediye Başkanı Sayan'ın yaptığı açıklamaya göndermede bulundu.

EKONOMİST DEMİRTAŞ'TAN BAŞKAN SAYAN'A: EKONOMİNİN E'SİNDEN ANLAMAMAK...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar hazırlıklarını yapmaya başladı. Özellikle bu dönemde yediğine içtiğine daha fazla özen gösteren vatandaş ne yazık ki gün aşırı gelen zamlar sonrasında temel besin maddelerine bile ulaşmakta güçlük çekiyor.
 
Özellikle Ramazan öncesinde kırmızı ete gelen zamlardan sonra daha da zor durumda kalan vatandaşa, AKP''li Ağrı Belediye Başkanı Sayan''dan ilginç bir vaat geldi. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Sayan, "Ramazan ayında evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden" şeklinde ifadeler kullanarak yaşanan krizi ve zamları unutturmaya çalıştı.
 
AKP''li Sayan''ın bu vaadini sosyal medya hesabından paylaşan Özgür Demirtaş, bu nereye varacağı pek de hesaplanmamış vaadin doğuracağı sonuçları "Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek…" sözleriyle eleştirdi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar