Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem neden öldü?

Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem neden öldü?
Seksenler dizisi ile tanınan ünlü oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Birçok kişi Efe Deprem'in neden hayatını kaybettiğini araştırmaya başladı. Peki Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem neden öldü?

Efe Deprem kimdir?

Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem'in vefat ettiği haberleri sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncunun sevenleri internette neden öldüğünü araştırmaya başladı. Peki Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem neden öldü?

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kenter Tiyatrosu'nda eğitim alan Deprem, Badem Şekeri adlı TV film serisindeki performansıyla tanındı ve ardından tiyatro sahnesinde de önemli başarılara imza attı. Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan Deprem, ayrıca Emre Kınay’ın destekleriyle Duru Tiyatro’da da sahneye çıktı.

Tiyatro kariyerinin yanı sıra çeşitli film ve dizi yapımlarında da yer alan Efe Deprem, Seksenler dizisinde canlandırdığı 'Zafer' karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Birçok oyunculuk deneyimi bulunan Deprem, tiyatro, dizi ve sinema alanlarında başarılı çalışmalara imza attı.

Efe Deprem'in rol aldığı bazı tiyatro oyunları arasında "Oyun Karıştı", "Düşük Şehir İhtimali" ve "Kibarlık Budalası" gibi yapımlar yer alıyor. Ayrıca, "Kefaret", "Badem Şekeri", "Sevimli Tehlikeli", "Veda", "Evim Sensin" gibi film ve dizi yapımlarında da rol aldı.

EFE DEPREM NEDEN ÖLDÜ?

Efe Deprem Şişli'de motosikleti ile seyahat halindeyken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar