Edirne’de Narkogüç-45” operasyonunda 109 kilogram kokain ele geçirildi

Edirne’de Narkogüç-45” operasyonunda 109 kilogram kokain ele geçirildi
Edirne’de, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik yapılan operasyonda, 77 paket halinde 109 kilogram kokain ele geçirildi. Madde nakli ve ticareti yaptığı belirlenen şüpheli de gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik dikkat çeken bir operasyon yapıldı. "Narkogüç-45" adı verilen operasyonda, Edirne'de bir çekici ve bir tır dorsesine yönelik gerçekleştirilen aramada 77 paket halinde toplamda 109 kilogram kokain ele geçirildi.

aw127302-03.jpg

Yapılan ortak çalışma sonucunda uyuşturucu madde nakli ve ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

aw127302-01.jpg

Operasyonun ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, polis ve gümrük ekiplerini tebrik ederek, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ister ulusal, ister uluslararası olsun, ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye, onlara hayatı zehretmeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız durmaksızın devam edecek" ifadelerine yer verdi.

aw127302-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar