Edirne Belediye Başkanı tedavi altına alındı

Edirne Belediye Başkanı tedavi altına alındı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaşadığı göğüs ağrısı nedeniyle başvurduğu hastanede anjiyo sonucu tedavi altına alındı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, akşam saatlerinde göğsünde hissettiği ağrı üzerine Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu.

Yapılan sağlık kontrollerinin ardından doktorlar, kalp krizi riski bulunan Başkan Gürkan'a anjiyo yapılmasına karar verdi.

Anjiyo sonucunda bir kalp damarındaki darlık tespit edilen Gürkan, acil olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Servisi'ne sevk edildi.

Başkan Gürkan'ın tedavisi, anjiyo sonuçlarının incelenmesi ve damardaki darlığın daha büyük risk oluşturmaması için başka bir yöntemle açılması kararı alındı. Gürkan'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, başkanın hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve durumunun yakından takip edildiği belirtildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a geçmiş olsun dileklerini ileten vatandaşlar, sağlık durumunun bir an önce normale dönmesini temenni ediyor. Başkan Gürkan'a yapılan tedaviye ilişkin detaylar ise sağlık ekiplerinin yapacakları değerlendirmeler sonrasında kamuoyuyla paylaşılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar