E-Devlet bilgileri sızdırıldı iddiası!

E-Devlet bilgileri sızdırıldı iddiası!
Youtube'da açmış olduğu teknoloji kanalı üzerinden paylaşımlarda bulunan Mesut Çevik, Twitter hesabı üzerinden E-devlet bilgilerinin sızdırıldığını iddia etti. Çevik, "Kimlik fotoğraflarına ve güncel adreslere kadar her şey var" dedi.
E-devlet bilgilerinin sızdırıldığı iddiası bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarından biri haline geldi. Mesut Çevik''in bu tweetine yanıt teknoloji videolarıyla tanınan Ekin Kollama''dan geldi.
 
Ekin Kollama, "Kimlik fotoğrafları ve güncel numaralar geziyor" iddiasında bulundu.
 
DEVLET GÖREVLİLERİ HAKKINDA İDDİA
 
Öte yandan, İbrahim Haskoloğlu ise birçok siyasi ve devlet görevlisinin kimlik bilgilerinin internete sızdığına dair paylaşımlarda bulundu.
 
Haskoloğlu, "E-Devlet ve devlete ait sitelerden verilerin çalındığını söylediler. Verileri hala da sızdırıyor olduklarını belirttiler. Bazı devlet yetkililerinin bilgilerini benimle paylaştılar. Buna yeni kimlik kartları da dahil" ifadelerini kullandı.
 
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI''NDAN AÇIKLAMA
 
Sosyal medyada dolaşımda olan birçok fotoğraf ve iddiaya karşın T.C. İçişleri Bakanlığı bilgilerin sızdırıldığı iddialarıyla ilgili olarak “Verilerin sızdırılmasına yönelik bir zafiyetin olmadığı tespit edilmiştir. NVİGM veri tabanlarında fotoğraflı çipli kimlik kartı görselleri yer almamaktadır.” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar