Eda Ece gelin oluyor! Basketbolcu sevgilisi ile düğün tarihi belli oldu!

Eda Ece gelin oluyor! Basketbolcu sevgilisi ile düğün tarihi belli oldu!
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremzedeler için televizyon yayınlarında ortak yayınlanan kampanyaya makyajsız haliyle katılan ünlü oyuncu Eda Ece gündemin konusu olmuştu.

Yasak Elma’nın Yıldızı Eda Ece 5 yıldır aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleneceği gün belli oldu.

Ünlü çiftin mutlu haberine köşesinde yer veren Bülent Cankurt , “Uzun bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Eda Ece gelin geliyor. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinin nikah tarihi belli oldu.

Ülkemizde yaşanan asrın felaketi yüzünden 6 Şubat''tan bu yana maalesef hepimizi kahreden haberlerle yatıp-kalkıyoruz. En azından bugün ''mutlu'' bir haber vereyim dedim!

Uzun bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan Eda Ece gelin oluyor. Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çiftinin nikah tarihi belli oldu.

"Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim" diyen Eda Ece, uzun süredir flört ettiği basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturup bu kez ''gerçek'' bir evlilik yapacak. Anadolu Efes''te top koşturan milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile güzel oyuncu Eda Ece, 8 Haziran''da, Boğaz''da evlenecek.

Dizilerde dokuz kez gelinlik giyen müstakbel gelin Eda Ece, ''gerçek'' düğününde giyeceği gelinliğini yabancı bir moda evinin kataloğundan beğenip sipariş etmiş bile.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar