Ecem Erkek'in eski eşi bakın kim çıktı? Meğerse aynı dizide...

Ecem Erkek'in eski eşi bakın kim çıktı? Meğerse aynı dizide...
Güzel Günler dizisinde Füsun karakterine hayat veren Ecem Erkek’in, özel hayatı merak konusu oldu. Güzel oyuncunun eski eşini duyanlar inanmakta zorluk çekti.

Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Naime karakteriyle akıllara kazınan Ecem Erkek’in, özel hayatı mercek altına alındı.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü''nden mezun olan ünlü isim, Naime karakteryle milyonları kahkahaya boğuyor. Şimdilerde ise Güzel Günler dizisiyle ekranlarda olan Erkek sesiyle de dinleyicileri adeta büyülüyor.

Yeni dizisi Güzel Günler kadrosuna dahil olan Erkek, Füsun karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Özel hayatı da merak konusu olan Ecem Erkek''in bir dönem evli olduğu ve eşiyle aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı.

ESKİ EŞİ OYUNCU ÇIKTI

2016 yılında meslektaşı Yüce Armağan Erkek ile hayatını birleştiren güzel oyuncu, Hayat Sırları adlı dizide birlikte rol aldı. 4 yıl evli kalan ünlü çift, 2020 yılında boşanma kararı aldı. Ecem Erkek''in eski eşi Yüce Armağan, bir döneme damga vuran fenomen dizi Behzat Ç. dizisinde Alper karakterine hayat verdi.

 

Hala soyadını kullanıyor! Güzel Günler''in Füsun''u Ecem Erkek''in eski eşi bakın kim çıktı...

 

ESKİ EŞİNİN SOYADINI KULLANIYOR

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile boşandığını duyuran ve eşinin soyadını kullanmaya devam eden  Erkek şu açıklamayı yapmıştı;

"Biz 10 yıldır beraberiz. Beraber büyüdük. Büyüdüğümüz aileler, yetiştiriliş biçimimiz, sahip olduğumuz vicdanlarımız iki kötü cümlede harcanmayacak kadar sağlam. Biz henüz duruşmayı beklerken sanki ülke gündeminde konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi haberi her yere posta eden işgüzarın ekmeğine yağ olacak kadar basit değil bizim bağımız.

Evliliğimize nasıl ortak karar verdiysek ayrılığımıza da ortak karar verdik. Yani boşamadım BOŞANDIK! Evliliği Instagram storylerinden öğrenmiş olduğu çok açık insanlar tarafından söylenmiş bir takım cümleler okuyorum. Ne Armağan’ımı ne de ilişkimi siz akbabalara yedirmem! Bizim sevgimiz de saygımız da baki... Buradan size magazin çıkmaz sizi keşfet’e alalım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar