Ece Üner kimdir? Ece Üner hangi kanala geçti? Ece Üner TV100'den neden ayrıldı?

Ece Üner kimdir? Ece Üner hangi kanala geçti? Ece Üner TV100'den neden ayrıldı?
Ünlü haber sunucusu Ece Üner TV100'den ayrıldığını açıklamıştı. Sunucunun hangi kanala geçeceği insanlar tarafından merak ediliyordu. Ece Üner'in hangi kanalda haber sunacağı açıklandı. Peki Ece Üner kimdir? Ece Üner hangi kanala geçti? Ece Üner TV100'den neden ayrıldı?

Ece Üner kimdir?

Ünlü sunucu Ece Üner TV100'de yayınlanan ana haber programını sunuyordu. Geçen haftalarda Ece Üner TV100'den ayrıldığını açıklamıştı. Sunucunun hangi kanala geçeceği sevenleri tarafından merak ediliyordu. Şimdi ise Ece Üner'in yeni kanalı belli oldu. Peki Ece Üner kimdir? Ece Üner hangi kanala geçti? Ece Üner TV100'den neden ayrıldı?

ECE ÜNER HANGİ KANALA GEÇTİ?

Ece Üner TV100'deki ana haber sunuculuğu görevinden ayrıldığını geçen haftalarda açıklamıştı. Şimdi ise başarılı sunucu Sözcü TV'ye geçtiğini açıkladı. Artık Ece Üner Sözcü TV'de haber sunuculuğu yapacak.

ECE ÜNER TV100'DEN NEDEN AYRILDI?

Ünlü sunucu Ece Üner'in TV100'den neden ayrıldığına dair hem kendisi hem de kanal tarafından bir açıklama yapılmadı.

ECE ÜNER KİMDİR?

Ece Üner, 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Şanlıurfalı Dinç Üner ve annesi Makedonya göçmeni Ayşe Meral Üner'in kızıdır. Eğitimine Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden mezun olarak başlayan Üner, Paris Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi alırken, Brüksel'de Avrupa Birliği konusunda eğitim gördü. Diyalog, Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu birincilikle tamamladı. Medya alanında çeşitli konular üzerine yazılar ve tezler yazdı.

Kariyerine 1999 yılında Koç Üniversitesi'nde stajyer olarak başlayan Ece Üner, daha sonra NTV Haber Merkezi'nde Irak Savaşı sırasında çeviri ve haberler yaparak deneyim kazandı. NTV muhabiri olarak diplomasi ve ekonomi alanlarında çalıştıktan sonra 2006 yılında Star TV'ye geçti. Ardından CNN Türk'e transfer oldu ve hafta sonu spor haberlerini sundu. CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Habertürk'e geçtikten sonra Olduğu Gibi adlı tartışma programını ve Akşam Raporu isimli haber programını sundu. Habertürk TV'deki Enine Boyuna isimli tartışma programının sunuculuğunu üstlendi.

Ece Üner, Show TV Ana Haber bültenini sunmasıyla da tanınıyor. Ayrıca Kanal D'de Susma adlı kriminal programı sunarak izleyicilerle buluştu. Şu anda TV100 Ana Haber bülteninin sunuculuğunu yapmaktadır.

Ece Üner 2013 yılında meslektaşı Deniz Bayramoğlu ile evlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar