Ece Seçkin'den şok eden paylaşım: Korona aşısı oldum hayatım karardı!

Ece Seçkin'den şok eden paylaşım: Korona aşısı oldum hayatım karardı!
Şarkıcı Ece Seçkin, Türk kökenli Alman bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin geliştirdiği Biontech aşısını olduktan sonra hayatının karardığını söyledi! Korona aşısından sonra bitmek bilmeyen sağlık problemleri yaşadığını belirten Seçkin, eleştirip dalga geçtiği aşı karşıtlarından özür diledi.

Ece Seçkin, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, Biontech aşısında yeni doz gerekli diyen Uğur Şahin''i alıntılayarak "Bir daha yemeyiz o yalanları. 2. doz kovid aşısından sonra hayatımın nasıl karardığını tedavim bittikten sonra anlatacağım. Etrafımdakilere aşı baskısı yaptığım için de vicdan azabı çekiyorum. Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim" dedi.

"CAHİLLİKLE SUÇLADIKLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM"

Seçkin''in paylaşımına aşı karşıtlarından yorum yağdı. Seçkin, aşı olmadıkları için dalga geçtiği aşı karşıtlarından özür dilerken binlerce aşı karşıtı Seçkin''in paylaşımına "sonunda doğru yolu buldun" yorumuyla yanıt verdi. 

Prof. Dr. Uğur Şahin''in "3 doz yeterli değil" sözlerini Twitter hesabından yayınlayan Seçkin, aşı sonrası sağlık problemleri yaşadığını belirtmiş olsa da Seçkin''in şu anda hangi sağlık problemleriyle mücadele ettiği bir muamma. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar