Ece Erken gelen faturaya isyan etti: Pes artık!

Ece Erken gelen faturaya isyan etti: Pes artık!
Sunucu Ece Erken, evine gelen doğalgaz faturasının fiyatını görünce çılgına döndü. Gelen faturayı ekran görüntüsü alarak sosyal medya hesabından paylaşan Erken, "Ya hayırdır! Benim evim bir daire sadece bir daire, gelen fatura 3232 TL Pes! ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar evlerindeki doğal gaz peteklerini yakmaya başladı. Ancak son zamlardan sonra gelen doğal gaz faturaları  bir hayli yüksek gelmeye başladı. Bu durumdan etkilenen biri de ünlü sunucu Ece Erken oldu. Sunucu, evine 3 bin 232 TL doğal gaz faturası gelmesinden sonra, ekran görüntüsünü alarak sosyal medya hesabından paylaşıp fiyat yüksekliğine Erken, "Ya hayırdır benim evim bir daire sadece bir daire, gelen fatura 3232 TL pes!" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi. 

İşte böyle tepki gösterdi:

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra kendisini oğluna adayan Ece Erken, son gelen doğalgaz faturasının ekran görüntüsünü alarak Instagram''dan paylaşarak fiyat yüksekliğine isyan etti.

Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Erken reddi miras yaparak gündeme gelmişti. Son olarak ise oğluna bakıcı arayarak ayda 10 bin TL''yi gözden çıkaran sunucu, zaman zaman gelen zamlar sosyal medyada da gündem olurken Ece Erken de bir paylaşım yaparak faturaya sitem etti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar