Ece Erken ve Benan Kocadereli arasında miras kavgası!

Ece Erken ve Benan Kocadereli arasında miras kavgası!
Ünlü sunucu Ece Erken ve  silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi arasında, aylardır devam eden miras kavgasına bir yenisi daha eklendi. Ece Erken'in Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesinin mal kaçırdığını iddia etmesi tartışmanın alevini harlarken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eş Benan Kocadereli'den "mal kaçırma yok" açıklaması geldi.

Geçtiğimiz hafta eski eşinin ağabeyi ile miras kavgasına düşen Ece Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu ile oldukça gergin bir tartışma yaşarken şu sıralar ünlü sunucudan mal kaçırma iddiası da geldi. Tartışmanın ardından ağabey Celal, sessizliğni korurken bu sefer yanıt, Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun eski eş Benan Kocadereli''den geldi" Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı her şey Naz ve Eda''nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" diyen Kocadereli eski kayınbiraderini savunmaktan da geri durmadı. 

Ece Erken bu kez Benan Kocadereli''yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı  yürüyor her şey? - Magazin Haberleri

Ece Erken, hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile kavga etmişti. Hatta kendisine gelen mesajları ifşa ederek "Kardeşinin mallarına çökmüşsün" yorumunda bulunmuştu.

Ece Erken''in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu''nun eski karısı Benan Kocadereli''den  olay yorum: Mal kaçırma

"MİRASTAN TEK KURUŞ ALMADIM"

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım" dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar