Ebru Şancı "Uraz'la ben yatmadım sen yattın" demişti! Açıklama geldi

Ebru Şancı "Uraz'la ben yatmadım sen yattın" demişti! Açıklama geldi
Ebru Şancı’nın, Bircan Bali’ye Uraz Kaygılaroğlu için söylediği "Ben yatmadım sen yattın" yanıtına dair günler sonra açıklama geldi.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Ebru Şancı ve Bircan Bali geçtiğimiz günlerde yayınlanan programlarında Uraz Kaygılaroğlu'nun ilişkilerini konuşurken ortaya herkesi şaşkına çevirecek diyaloglar çıkmıştı.

Ebru Şancı’nın, “Dikkat ediyor musun Uraz’ın ilişkileri çok kısa sürüyor” demesi üzerine Bircan Bali gülmeye başlamıştı. Şancı, "Ağırkanlıymış" deyince Bali "Uyuyor muymuş hemen?" dedi. Ebru Şancı ise bunun üzerine Bircan Bali'ye "Bilmiyorum ben yatmadım sen yattın... Yatana sormak lazım..." deyince herkes büyük bir şok yaşamıştı.

Bu yorum sosyal medyada çok fazla tartışma yaratmıştı. Şancı, günler sonra konuya yayında açıklama getirdi. Şancı, açıklamasında şunları söyledi: "Kızın üstüne yapıştı çok üzüldüm. Ben çok hızlı konuşan bir kadınım yutarak konuşuyorum, olmaması gereken saçma sapan bir şey çıktı ağzımdan hayatlarından birbirlerini görmemişler. Ne sen onu ne o seni hayatı boyunca gördü. Benim hızlı konuşmam yüzünden"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar