Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı İstanbul'da kaldığı otelde ölü bulundu

Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı İstanbul'da kaldığı otelde ölü bulundu
Igor Gorgonzola Novara oyuncusu 18 yaşındaki Julia Ituma kaldığı otelin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

DAMLA BAYLAN/GÜNBOYU

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali''nde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Igor Novara''yı 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırmıştı.

Maçın ardından Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt’un Igor Gorgonzola Novara’dan takım arkadaşı Julia Ituma, hayatını kaybetti.

Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması için İstanbul''a gelen 18 yaşındaki Igor Gorgonzola Novara oyuncusu Julia Ituma, kaldıkları otelin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

2004 doğumlu İtalyan voleybolcunun ölümü ile ilgili polis soruşturmasında, kamera kayıtlarında oyuncunun gece intihar ettiği anlaşıldı.

Resim

Ituma''nın oda arkadaşı Julia Varela''nın uyuduğu için hiçbir şey duymadığı ve polisler tarafından uyandırıldığı öğrenildi. Novara bugün saat 16:20''de İstanbul''dan ayrılacak.

Ebrar Karakurt ''un da otel önünde olayın şokunu yaşadığı görüldü. Voleybolcu Julia Ituma''nın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin  belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu''na gönderildi. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor. 

Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak Milano''da doğan, 1.92 boyunca ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Ituma, U19 Avrupa Şampiyonluğu da kazanmıştı.
19 yaşındaki Ituma geçtiğimiz Eylül ayında U19 Avrupa Şampiyonası''nın En Değerli Oyuncusu da seçilmişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Julia Ituma''nın pencereden atlamadan önce yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otel koridorunda yürüdüğü ve sonrasında yere çöküp hüzünlendiği görüldü. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar