Tosic ile Jelena ayrıldı

Tosic ile Jelena ayrıldı
Türkiye'de Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları da giyen futbolcu Dusko Tosic ile Jelena Karleusa 14 yıllık beraberliklerini sonlandırdılar.

Dusko Tosic ile Jelena Karleusa geçtiğimiz günlerde aralarındaki aile ve sevgi bağlarının zedelendiği gerekçesiyle ayrıldılar. Çiftin boşanma nedeninin ihanetolduğu da iddia ediliyor

.Jelena Karleusa''nın villasına bomba mı atıldı? - SacitAslan.com

Karleusa yaptığı açıklamada "Ne yazık ki Dusko, artık kendisini ailemizin bir parçası olarak görmüyor. Hayat devam ediyor. Tüm evlilik malları çocuklarımıza devredilmiştir, çocuklarımızın velayeti bana aittir" dedi.

"Teknik hukuki konular önümüzdeki dönemde anlaşma ile çözülecektir" diyen Karleusa, "Ailemiz ve çocuklarımız için bu zor dönemde medyadan anlayış beklemeyeceğim çünkü boşuna... Halktan ne insanlık, ne de anlayış bekliyorum. Her şeyden kurtuldum, bu yüzden bunu da yaşayacağım" diye konuştu

Öte yandan son dönemde Dusko Tosic''in meslektaşı Filip Djordjevic''in model eşi Jovana ile birlikte olduğu da söyleniliyor.

Karleusa''nın ise Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile Facetime''da çıplak bir şekilde görüştüğü görüntüler yayılmıştı. (NTV)

Dusko Tosic ile Jelena Karleusa boşandı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar