Dursun Özbek'ten TFF seçimi sonrası kritik açıklamalar

Dursun Özbek'ten TFF seçimi sonrası kritik açıklamalar
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçilen yeni yönetime her türlü konuda yardımcı olacaklarını söyledi.

Başkan Özbek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Önümüzdeki 4 senede Mehmet Büyükekşi’ye yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir performans sergileyecekler. Galatasaray’da seçilen yönetime yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır. Büyükekşi ile geçtiğimiz bir sene boyunca çalıştık. Kendisi bir sene boyunca birçok tecrübe edindi. Bu tecrübeyle önümüzdeki 4 yıl daha iyi performans göstereceğine inanıyorum. Seçim bugün için bitti ama kurulların seçimi var. Galatasaray’ın en büyük hassasiyeti oluşturulacak kurullarda. Geçmişte sadece Galatasaray değil, bütün kulüpler kurumların performansıyla ilgili şikayetçiydi. Büyükekşi, federasyona hizmet edecek kurumları oluştururken çok hassas olacağını düşünüyorum. Galatasaray da bu konuda her türlü yardıma hazırdır."

Dursun Özbek, ayrıca şunları söyledi:

"Şu an dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, kurullar. Mehmet Büyükekşi'nin gerekeni yapacağını düşünüyorum. Sadece MHK değil, PFDK da son derece tartışmalı kararlar aldı. Sıralamada ben önce PFDK'yı, sonra MHK'yi koyuyorum. Bu kurullar çok önemli. Çok dikkatli bir seçim yapılmalı. Mehmet Büyükekşi'nin önceki yıllarda yaptığı hataları tekrarlayacağını düşünmüyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar