Dur ihtarına uymadı! Polise çarpıp kaçtı

Dur ihtarına uymadı! Polise çarpıp kaçtı
Nevşehir'de bir sürücü polis kontrolü sırasında dur ihtarına uymadı. Kaçan sürücü kısa bir süre yakalandı.

Nevşehir'de meydana gelen olayda, asayiş uygulamasında "dur" ihtarına uymayan bir sürücü, uygulama yapan trafik polisine çarpıp kaçtı. Ancak kaçan sürücü, kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2000 Evler Mahallesi'nde bulunan karayolları uygulama noktasında yaşanan olayda, Memiş K. isimli sürücü, kullandığı 38 AAE 839 plakalı Hyundai Accent marka otomobiliyle uygulama noktasına geldi. Asayiş ve trafik kontrolü sırasında polis memurlarının yaptığı "dur" ihtarına uymayan Memiş K., otomobiliyle uygulama noktasından hızla kaçarak bir polis memuruna çarptı ve metrelerce sürükledi.

Olayda yaralanan polis memuru, hemen olay yerine çağrılan ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan sürücü Memiş K.'nin otomobili, polis ekiplerinin takibi sonucu 2000 Evler Mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesi Sulusaray kavşağı yakınlarında terk edilmiş halde bulundu.

Polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada alkollü olduğu belirtilen Memiş K. ile birlikte bir kişiyi daha yakalayarak gözaltına aldı. Otomobil ise çekici yardımıyla trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar