Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın Filistin ile İsrail gerilimiyle ilgili yorumu büyük tepki çekti

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın Filistin ile İsrail gerilimiyle ilgili yorumu büyük tepki çekti
Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın, "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?" sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Bir dönem yetişkin içerikli filmlerde rol alan Mia Khalifa, 7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'e saldırılarına yönelik açıklamalarda bulundu. Khalifa'nın sosyal medya hesabında yaptığı açıklama eleştiri yağmuruna tutuldu.

Mia Khalifa paylaşımında, "Eğer Filistin’deki duruma bakıp da Filistinlilerin yanında yer almıyorsanız, o zaman Apartheid'ın yanlış tarafındasınız demektir ve tarih bunu zamanla gösterecektir” ifadesini kullandı

Khalifa daha sonra ise "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?" yazdı. Khalifa’nın bu paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

khalifa.jpg

Khalifa daha önce de, "Eğer Filistin’deki duruma bakıp da Filistinlilerin yanında yer almıyorsanız, o zaman Apartheid'ın yanlış tarafındasınız demektir ve tarih bunu zamanla gösterecektir” ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar