Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions'tan Türkiye konseri açıklaması

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions'tan Türkiye konseri açıklaması
Dünyanın en popüler rock gruplarından biri olan Scorpions 8 yılın ardından 23 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye'de konser verecekti. Grubun bilet satışları hızla tükenmişti. Grup konser ile ilgili açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü rock müzik grubu Scorpions 8 yılın ardından İstanbul’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 15 Aralık 2023 tarihinde satışa sunulan biletler 1 saat içerisinde bitmişti. 23 Mayıs 2024 İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta verilecek olan konsere olan ilgi grubu oldukça şaşırttı. Biletlerin hızlı bitmesinin ardından grup Türkiye ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

scorpions.jpg

İKİNCİ KONSER GELİYOR

KüçükÇiftlik Park'ın X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaştığı yeni açıklama ile birlikte gruba olan yoğun ilgiden dolayı 25 Mayıs 2024 tarihinde bir konser daha vereceği belirtildi. Kurum tarafından yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

"Satışa çıkmasının 6. saatinde tüm biletlerin tükenmesinin ardından yoğun istek üzerine Scorpions, 25 Mayıs Cumartesi bir kez daha KüçükÇiftlik Park'ta. İkinci gün biletleri 15 Ocak Pazartesi 12.00'de satışa açılacak."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar