Dünyaca ünlü oyuncu İsrail ordusuna katıldı! Dizide ajan rolündeydi

Dünyaca ünlü oyuncu İsrail ordusuna katıldı! Dizide ajan rolündeydi
Netflix’te yayınlanan Fauda dizisinde rol alan Kürt asıllı genç oyuncu Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı. Ünlü isim dizide ajan rolündeydi.

İsrail ve Hamas arasında çatışmalar şiddetlenirken, Kürt asıllı dünyaca ünlü oyuncu Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı.

"AİLELERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK İÇİN BURADAYIZ"

İsrail Filistin arasındaki gerilimleri konu alarak İsrail'i üstün Filistin'i terörist olarak gösteren dizilerden biri olarak bilinen Fauda'da rol alan eski İsrail askeri oyuncu, geçtiğimiz günlerde orduya katıldığını duyurdu. Instagram hesabından yayınladığı videoda orduya katıldığını söyleyen oyuncu şu ifadeleri kullandı "WhatsApp'ı açtım ve bir sürü mesaj gördüm. Hepinize iyi olduğumuzu bildiriyorum. Cumartesi gününden beri burada pek uyuyamadım ama moralimiz yüksek ve neden burada olduğumuzu her an anlıyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı korumak için."

"KAZANANA KADAR DURMAYACAĞIZ"

"On yıldan fazla bir süre önce askeri konuşmaları geride bıraktım. Bu yüzden detaylandırmayacağım, sadece bu zor günlerde tüm İsrail'e basit kelimelerle şunu söyleyeceğim: Kazanacağız. İsrail halkına ve IDF askerlerine merhaba; Bu Fauda'dan bir sahne değil bu gerçek bir hayat. (7 Ekim'i kastederek) Çocuklarımızı korumak için buradayız kazanana kadar durmayacağız. Hadi kazanalım."

netflix-in-fauda-dizisinin-oyuncusu-idan-amedi-16424722-4555-m.png

netflix-in-fauda-dizisinin-oyuncusu-idan-amedi-16424722-5190-m.jpg

tt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar