Dünyaca ünlü modelden defile öncesi kalça dansı

Dünyaca ünlü modelden defile öncesi kalça dansı
Moda haftalarının aranan isimlerinden olan büyük beden model Ashley Graham süren moda etkinliklerinde podyumda boy gösterdi. Kıvrımlı kadınlara ilham olan Graham podyumda olmanın mutluluğunu ise iddialı elbisesiyle kalça dansı yaparak gösterdi.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham şu sıralar süren moda haftalarında podyumlarda boy gösteriyor.

Kıvrımlı kadınlara ilham olan Graham podyumda olmanın mutluluğunu ise iddialı elbisesiyle kalça dansı yaparak gösterdi.

'Beden olumlaması' akımını gündeme getirten ilk isimlerden olan 35 yaşındaki ünlü isim gençliğinde kıvrımları yüzünden zorbalığa maruz kalsa da şu sıralar podyumlarının dikkat çeken isimlerinden.

ashley-graham.png

ZORBALIĞA MARUZ KALDI

Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, daha küçücük bir genç kızken model olarak çalışmaya başladığında vücudundan nasıl utandırıldığını anlatmıştı. Moda sektöründeki ilk günlerinde beden ölçülerinden dolayı maruz kaldığı ayrımcılıktan bahseden Ashley Graham, "Birlikte çalıştığım ilk fotoğrafçılardan biri anneme 'Ashley kilo verip 12 bedenden 6 bedene inerse sürekli çalışabilir' demişti" diyerek kendi bedeninden utanması gerektiğinin aklına daha o yaşta kazındığını itiraf etmişti.

383085550-18393322921028967-3755551713302190287-n-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar