Dünya şampiyonası Van'da yapılacak

Dünya şampiyonası Van'da yapılacak
Van Büyükşehir Belediyesi destekleriyle 22-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Ayanıs Take off alanında Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası ile Paramotor Şampiyonası Yarışları düzenlenecek.

Van Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Van Sportif Havacılık Kulübünün ortak organizasyonunda 22-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası ile Paramotor Şampiyonası yarışması yapılacak. İklimi, dağları ve tepeleri ile yamaç paraşütü tutkunlarının yeni adresi olan Van geçen yılda şampiyonaya ev sahipliği yaparak yamaç paraşütü tutkunlarını Van’da buluşturmuştu. Doğası ve uçuşa uygun yamaçlarıyla bu yılda şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Van, yüzlerce yamaç paraşütü pilotunu 3 gün boyunca kentte ağırlayacak.

aw033688-02-1.jpgTuşba ilçesine bağlı Ayanıs Mahallesi, Ayanıs Take off alanında gerçekleştirilecek yarışma renkli ve heyecanlı anlara sahne olacak.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu’ndan onaylı yarışma, THSF yamaç paraşütü mesafe yarışmaları talimatnamesine de uygun olarak organize edilecek. Yarışmada federasyondan yetkililer de yer alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar