Dünya Hindistan'ı şaşkınlıkla izliyor! Virüse çareyi böyle buldular

Dünya Hindistan'ı şaşkınlıkla izliyor! Virüse çareyi böyle buldular
Korona virüsten en çok etkilenen ülkelerden biri Hindistan'da 'Korona Tanrıçası' adlı bir tapınak kuruldu. Milyonlarca kişi her gün tapınağı ziyaret ediyor.

Korona virüsün en çok vurduğu Hindistan'da son 24 saatte 84 bin 332 vaka kaydedildi. Ülkede sağlık sistemi çökme noktasına geldi. 

60c6dadd4e3fe01048f0ea87.jpg

Uttar Pradeş eyaletinde 'Korona Tanrıçası' adlı bir tapınak kuruldu. Hindustan Times'ta yer alan habere göre, Shuklapur köyünde inşa edilen tapınak tamamen çevredeki halkta toplanan paralar ile yapıldı. Taş üzerine kabartmalı olarak işlenen 'Korona Tanrıçası' figürüne ev sahipliği yapan tapınak her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

60c6dadd4e3fe01048f0ea81.jpg

HAYAT KURTARABİLECEĞİNE İNANILIYOR 

Kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline gelen aynı habere göre, köylüler 'Korona Tanrıçası'nın tüm dünyadaki ölümleri sona erdirerek milyonlarca kişinin hayatını kurtarabileceğine inanıyor.
Bu gazeteye konuşan Köylülerden Sangeeta, 'Belki de Tanrıça'nın kutsamasıyla köylüler, köyümüz ve diğer herkes biraz olsun huzura kavuşur' dedi.

60c6dadd4e3fe01048f0ea7f.jpg

Pandeminin seyrinin ağırlaşması ile, geçtiğimiz haftalarda 'Korona Tanrıçası'na ibadet için başka bölgelerde de tapınaklar inşa edilmişti.

Benzer tapınaklar Tamil Nadu eyaletinin Coimbatore şehrinde ve Karnataka eyaletinin Madhuvanahalli köyünde de inşa edilmişti.

60c6dadd4e3fe01048f0ea83.jpg

60c6dadd4e3fe01048f0ea7c.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar