Dükkan dükkan gezdiler! Sahte dövizleri bozdururken suçüstü yakalandı!

Dükkan dükkan gezdiler! Sahte dövizleri bozdururken suçüstü yakalandı!
Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde sahte dövizleri çarşıda dükkan dükkan dolaşarak bozdurmaya çalışan şüpheliler suçüstü kıskıvrak yakalandı.

İstanbul'dan Bodrum'a gelen yabancı uyruklu çete üyelerinin, yüklü miktarda sahte dövizi, çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yapmak ve döviz bozma yoluyla piyasaya sürmeye çalışacakları bilgisi alındı.
Muğla KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Bodrum KOM Büro Amirliği ekiplerince takip altına alınan 2 şüpheli, yapılan operasyon sonucu yüksek miktarda sahte dolar ve Türk lirası ile birlikte suçüstü yakalandı.

aw917280-05.jpg

Çete lideri konumunda olan şüpheli şahsın ise İstanbul'a kaçacağı bilgisi alınması üzerine takibe başlandı. Şüpheli, yapılan çalışmalar neticesinde sahte kimlik kullanarak kiraladığı araçla birlikte Milas Selimiye Mahallesi'nde yüksek miktarda döviz ve Türk lirası ile yakalandı. Operasyon sonucu yakalanan 3 şüpheli şahsın 2'si çıkarıldıkları mahkeme tutuklandı. Çete lideri olduğu ifade edilen şahıs, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamların karşısına çıkacak. (İHA)

aw917280-02.jpg

aw917280-01.jpg

aw917280-03.jpg

aw917280-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar