Dortmund’dan Arda Güler'e 135 milyon euroluk güvence

Dortmund’dan Arda Güler'e 135 milyon euroluk güvence
Borussia Dortmund’un Arda Güler’i transfer etmesi halinde sözleşmesine 135 milyon euroluk bir satın alma bedeli koyacağı aktarıldı.

Türk futbolunun ve Fenerbahçe’nin geleceği olarak bilinen Arda Güler’in Sarı lacivertlilerdeki geleceği belirsizliğini koruyor.

Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Her seçim bir vazgeçiştir..." ifadesini kullanarak Fenerbahçeli taraftarları tedirgin eden bir açıklamada bulundu.

serap-1.jpg

Bu gelişme üzerine Sarı lacivertli taraftarlar #BiziBırakmaArdaGüler isimli tag başlatarak oyuncunun takımda kalması için çağrıda bulundu.

Dünyaca ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano katıldığı bir canlı yayın sırasında Alman devi Borussia Dortmund’un Arda Güler için hazırladığı planı açıkladı.

Romano’nun aktardığına göre Dortmund, genç yıldızı transfer etmeyi başarması halinde sözleşmesine 135 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi koyacak.

Bu sezon sarı-lacivertli formayla 35 maçta 6 gol, 7 asist kaydeden Arda Güler için Fenerbahçe yönetimi bonservis bedelini 17.5 milyon Euro olarak belirlemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar