'Dört Büyükler'in yedekleri kupada sahne aldı

'Dört Büyükler'in yedekleri kupada sahne aldı
Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçlarında attıkları gollerle ön plana çıktı.

'Dört Büyükler'in yedekleri kupada sahne aldı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda ilk karşılaşmalar tamamlanırken, "Dört büyükler" aldıkları farklı skorlarla rövanş maçları için çok büyük avantaj yakaladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kupadaki avantajlı skorları, 13 haftası geride kalan Süper Lig'de daha çok yedekler arasında yer alan futbolcularının etkili oyunuyla elde etti.

Siyah-beyazlı ekipte Alvaro Negredo ve Jeremain Lens, Fenerbahçe'de Alper Potuk, Galatasaray’da Yasin Öztekin, Eren Derdiyok, Emrah Başsan ile Sinan Gümüş, Trabzonspor'da ise Hugo Rodallega kupaya damga vuran isimler oldu.

Takımlarında daha çok yedek kalan Negredo, kupa mücadelesinde 4 gol birden atarken, Alper Potuk, Lens ve Rodallega da yaptıkları "hat-trick"lerle 5. tur ilk maçlarında öne çıktı. 

Negredo ve Lens moral buldu

Kupada bu sezon ilk maçında TFF 1. Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yenen ve tarihinin en farklı skorlarından birine imza atan Beşiktaş, Süper Lig'de sessiz kalan oyuncularıyla sonuca gitti.

Ligde şu ana dek sadece bir kez fileleri havalandırabilen Negredo, Ege temsilcisi karşısında 4 gol birden buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar