Dolar düşecek mi, dolar artacak mı? Finans uzmanı Tunç Satıroğlu dolar için tarih verdi

Dolar düşecek mi, dolar artacak mı? Finans uzmanı Tunç Satıroğlu dolar için tarih verdi
Dolar yükselecek mi, dolar düşecek mi soruları vatandaşın kafasını karıştırırken finans uzmanı Tunç Şatıroğlu dolar ile ilgili çarpıcı bir tahmin paylaştı. Şatıroğlu, doların Mart ayı gibi 7.26'ya kadar gerileyeceğini söyledi.

Dolar yükselecek mi, dolar düşecek mi soruları vatandaşın kafasını kurcalarken  ABD'den gelen yaptırım kararı dolarda beklenilen etkiyi yaratmadı.

Yaptırım kararı sonrası yükselmesi beklenen dolar çok küçük miktar yukarı gitse de tekrar yönünü aşağıya çevirdi. Dolar kuru şuan 7.80 bandında seyrediyor.. Son gelişmeler bu şekildeyken ünlü finans uzmanı dolar ile ilgili çok dikkat çekici bir tahmin açıkladı. 

Yeni dolar analizini yayınladı

Finansal stratejist Tunç Şatıroğlu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili yeni teknik analizini yayınladı.

Şatıroğlu ''Yeni yaptırımlar falan beklemiyorum bu yüzde dolar kurunda yükseliş beklemiyorum tam aksine düşüş bekliyorum. Doların 7.75 desteğine önümüzdeki günlerde gelmesini bekliyorum çünkü yabancı yatırımcıların girişinin devamını bekliyorum burayı bir şekilde kırıp aşağı gelmesini bekliyorum. Aşağıda 7.50 vardı ancak 7.50'den evvel arada da başka yerlere gelmesini bekliyorum.'' dedi.

'Dolar 7.26 olacak'

Şatıroğlu doların önümüzdeki dönemi ile ilgili ''doların 7.63'e gelmesini bekliyoruz, ondan sonra 7.41 desteğine gelmesini bekliyoruz'' dedi.

tunc.jpg

Şatıroğlu şöyle devam etti;

Bu arada bazı tepkilerin ola bileceğini ancak doların 7.26'ya kadar gerileyeceğini ifade etti. Şatıroğlu doların Mart ayı gibi 7.26'lara gelecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar