Dolar alıp satacaklar dikkat: Selçuk Geçer dolarda her an yaşanması beklenen gelişmeyi açıkladı

Dolar alıp satacaklar dikkat: Selçuk Geçer dolarda her an yaşanması beklenen gelişmeyi açıkladı
Doları olanlara yaptığı telkin ve tavsiyelerle bilinen ekonomist Selçuk Geçer, kurda her an yaşanması muhtemel gelişmeyi açıkladı.

SELÇUK GEÇER, DOLARDA HER AN YAŞANMASI BEKLENEN GELİŞMEYİ AÇIKLADI

Dolar hakkında en yüksek tahminleri vermesi ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer''den çarpıcı yorum ve analizler gelmeye devam ediyor.

Doları olanların yakında takip ettiği Geçer, bu kez kişisel Youtube kanalı üzerinden yayınladığı video ile dolar sahibi olanlara seslendi.

''DOLAR ENDEKSİ DÜNYADA DÜŞECEK''

Doların artık daha fazla yükselme şansını olmadığını belirten ünlü ekonomist ABD''de enflasyonun gerileme sinyali vermesini işaret etti. 

Geçer, dolar karşısında diğer para birimlerinin atağa geçeceğini belirterek, ''''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD''deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum.

Dünyada dolar düşecek ama Türkiye''de dolar TK karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir'''' dedi.

DOLAR ENDEKSİ NASIL YÜKSELİR?

Dolar endeksin enflasyon nedeniyle gerileme beklediğini açıklayan Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali için ise şunları söyledi: 

ABD''de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse -ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz.

YIL SONU İÇİN...

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını söyleyen Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğinin de altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar