Selçuk Geçer'den dolar 10 lira olacak diyenlere çok konuşulacak yanıt

Selçuk Geçer'den dolar 10 lira olacak diyenlere çok konuşulacak yanıt
Dolar kuru hakkında yaptığı analiz ve yorumlarla öne çıkan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından 'Dolar yakında 10 lira olacak' diyenlere yanıt verdi. Doların kısa sürede 19 lirayı görme ihtimali olduğunun altını çizen Geçer, yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

'DOLAR 10 LİRA OLACAK' İDDİASINA FLAŞ YANIT GELDİ!

Dolar/TL kurunda ciddi baskılanma olduğunu her fırsatta dile getiren Selçuk Geçer, hükümetin bu para politikaları ile devam etmesi halinde dolarda yaşanacak korkunç seviyeyi geçen günlerde açıklamıştı.

1994 krizine dikkat çeken Geçer, "Daha beter oluruz" açıklamasında bulunmuştu. Yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer, ülkede yaşanan döviz sıkıntısına dair şaşırtan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından "Hayırlı olsun" diye attığı tweet ile yeni seviyeyi veren Geçer, doların 18 lirada da çok üzün süre beklemeyeceğinin sinyallerini verdi.

Dünyada yaşanan ekonomik krizi Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeleri derinden etkilerken Merkez Bankası''nın aldığı faiz indirimleri de dolar/TL kurunda yükselişlere neden oldu. Kısa sürede 18 liraya dayanan doların yükselişine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Tahminleri ise yatırımcılarını uyaran Selçuk Geçer ise dolarda düşüşün yaşanmayacağını her fırsatta dile getirdi. Kötü para politikalarının sonucunu ise 1994 krizi ile bağdaştırdı.

Selçuk Geçer, her fırsatta devam eden yanlış politikaların derin bir krize neden olacağını ve Dolar/TL kurunun 70 liraları görebileceğini iddia etti. En son sosyal medya hesabından doların 10 liraya düşeceğini söyleyenlere karşılık tweet atan Selçuk Geçer, "Hayırlı olsun" diyerek dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Geçer, sosyal medya hesabından "Araplardan, Ruslardan dolar geliyor, dolar düşecek, 10 lira olacak diyenlere... Ahan da buraya yazıyorum ilk hedef 19.50 HAYIRLI OLSUN !!!" yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar