Doktorlar öleceğini söylemişti! Savaşta gözünü kaybeden Ukraynalı model ünlü dergiye kapak oldu

Doktorlar öleceğini söylemişti! Savaşta gözünü kaybeden Ukraynalı model ünlü dergiye kapak oldu
Ukraynalı model ve TV sunucusu Irina Bilotserkovets, Rusya-Ukrayna savaşınında saldırıda yaralanarak gözünü kaybettiği ve doktorların öleceğini söylemesinin ardından ünlü Playboy dergisine poz verdi.

ALİ AYDIN/GÜNBOYU

Ukraynalı model ve Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko’nun asistanının eşi olan Irina Bilotserkovets, geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen saldırıda yaralanmıştı.

Üç çocuğunun da içinde olduğu otomobiliyle eve dönerken bir anda çatışmanın ortasında kalan model, tek gözünü kaybetti.

1.webp

Geçirdiği ameliyatlar sonrasında Playboy dergisine kapak olan Bilotserkovets, verdiği röportajda yaşadıklarını anlatırken, “Yalnızca başımda inanılmaz bir acı hissettiğimi hatırlıyorum” dedi ve doktorların kendisine “Büyük ihtimalle öleceksin” dediğini aktardı.

3.webp

Bilotserkovets, tedavi için Almanya’nın başkenti Berlin’e gitti. Berlin'deki bir hastanede büyük bir rekonstrüktif ameliyat geçirmek zorunda kaldı ve o zamandan beri Ukrayna'da bir direniş sembolü haline geldi.

5.webp

Ukraynalı model, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bir gözümü kaybetmiştim, her yerimden tüpler çıkıyordu, saçlarım ameliyattan dolayı kazınmıştı. Her yerimde dikişler ve yaralar vardı. Frankenstein’ın canavarından farksızdım. Çenem de parçalanmıştı.”

4.webp

Bilotserkovets'in şu ifadesi de önemli:

"Artık güzel bir yüzüm yok ama vücudumun geri kalanı güzel."

Bilotserkovets, Playboy'un "savaş sırasında yaralanan ancak yaşama inancını kaybetmemiş Ukraynalı kadınların dayanıklılığına" vurgu yapan "Kadınlar güçlüdür" özel sayısı için kapak pozu verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar