Hem suçlu hem de güçlüler! Çılgınlarca parti yapıp uyaranları da...

Hem suçlu hem de güçlüler!  Çılgınlarca parti yapıp uyaranları da...
Korona virüs salgını nedeniyle dünya genelinde sosyal mesafe konusunda sık sık uyarılar yapılırken, Kolombiya’da bir grup ev partisi düzenledi. Parti düzenleyen komşusunu gürültü sebebi ile uyarıda bulanan doktor Dalila Penaranda darp edildi.

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde sosyal mesafe konusunda sık sık uyarılar yapılırken, Kolombiya’da bir grup ev partisi düzenledi. Parti düzenleyen komşusunu gürültü sebebi ile uyarıda bulanan doktor Dalila Penaranda darp edildi. O anlar apartmanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

ANKA'da yer alan habere göre; Olay, Kolombiya'nın Barranquilla şehrinde meydana geldi. Doktor Dalila Penaranda ve yardımcısı Carmen Perez, komşularının pandemi nedeniyle yasaklanmasına rağmen parti düzenlenmesine isyan etti. İki komşu arasında bu nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 

Doktor Dalila Penaranda , üst kattaki komşularına partiyi sonlandırmaları için uyarıda bulundu. İki taraf arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan olayda, komşusu doktor Penaranda'ya tokat attı. Daha sonra partide bulunan konuklardan diğer kişilerde doktor Penaranda'ya saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu olayda 3 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar