Doğal gaz yardımı yapılacak mı? Merakla beklenen açıklama geldi

Doğal gaz yardımı yapılacak mı? Merakla beklenen açıklama geldi
Kömür yardımı alanlar dahil, tüm ihtiyaç sahiplerinin doğalgaz yardımı alabilmeleri için yeni bir hukuki düzenleme yapmak için harekete geçildiği belirtildi.

Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’dan doğalgaz yardımı yapılacağına dair müjde geldi. AKP Milletvekili Akbaşoğlu doğal gaz yardımı yapılacağına dair müjdeyi meclis kürsüsünde açıkladı.

Kömür yardımı alanlar dahil, tüm ihtiyaç sahiplerinin doğalgaz yardımı alabilmeleri için yeni bir hukuki düzenleme yapmak için harekete geçtiklerini bildiren Akbaşoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu bilgileri paylaştı;

"DOĞALGAZ YARDIMI İÇİN HUKUKİ ZEMİN HAZIRLIYORUZ"

"540 milyar metreküp bulduğumuz doğalgaza yeni rezervlerle, ilavelerle inşallah 2023’ün başında sisteme entegre etmek suretiyle, bugün de yarın da her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Dar gelirlileri, sabit gelirlileri hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz. Doğal gaz takviyemizi mutlaka bugün de yapacağız. Bu manada, kömür yardımı alan kardeşlerimizin doğal gaz yardımı almasına inşallah hukuki zemin de hazırlıyoruz.

Bu manada bir müjdeyi de vermek istiyorum. Bütün hazineyi kiralayan 55 bin çiftçimizin yıllık artış oranını yüzde 22’den yüzde 9 çekiyoruz. Bu konuda, inşallah, çiftçilerimiz hiçbir şekilde ekilmedik, dikilmedik bir yer bırakmasınlar. Her zaman çiftçimizin, işçimizin, emeklimizin, memurumuzun yanında olmaya, onların refahını artırmaya devam edeceğiz diyor, teşekkür ediyorum."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar