Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı
Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili olarak, şüpheli Erkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Erkan B., savunmasında Ramazan Pişkin'i tanımadığını ve babasının yanında çalışan Afgan uyruklu biriyle karıştırdığını söyledi.

Ayrıca, yaralamak amacıyla saldırdığını beyan etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Erkan B. adliyeye sevk edilerek sonrasında 'kasten öldürme' suçu nedeniyle tutuklandı.

d40737df-38f1-41c6-b4b0-0ed63385a2cb.jpeg

"BAŞKA BİRİSİ ZANNETTİM"

Erkan B., olayı şu şekilde anlattı:

Babamın Fatih’te bulunan dükkanına çalışarak geçimimi sağlarım. Ramazan Pişkin’i tanımıyorum. Ben kendisini Afgan uyruklu S. M. zannettim.

Bu kişiyle babamın yanında çalıştığı için tanıştım. Kendisi beni evine davet ederdi. Bana sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu hap ve Afgan macunu olarak bilinen maddelerden veriyorlardı. Ben kendimi kaybediyordum.

"CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIM"

Bu kişiler tarafından 2017-2021 tarihleri arasında cinsel istismara da uğradım. Bu istismara ilişkin herhangi bir şikayetim bulunmamaktır. Sadece aileme anlattım.

"YARALAMAK AMACIYLA GİTTİM"

Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in S. M. olduğunu bilerek yaralamak amacıyla gittim. Ben gittiğimde kendisine önce taş attım. Taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Ben de olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 defa sapladım. Daha sonrasında bağırışma seslerini duyunca olay yerinden kaçarak uzaklaştım.

Erkan B.'nin ifadesi sonrasında adliyeye sevk edildiği bilgisi verildi. Ayrıca, cinayetin ardından saklandığı evinde yakalanan Erkan B.'nin evinde yapılan aramada cinayette kullandığı bıçak ile giysileri bulunmuştu.

diyarbakirli-ramazan-hoca-kimdir-1706773178-364-x750.webp

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te kendisine ait çay ocağında bıçaklanarak öldürülmüştü.

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto3.jpg

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi'nde meydana gelmişti. Pişkin'in bıçaklandığını gören yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilmişti.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Pişkin hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar