Diyarbakır’da 2 tıp öğrencisi üniversite hastanesinde temizlik personeli oldu

Diyarbakır’da 2 tıp öğrencisi üniversite hastanesinde temizlik personeli oldu
Diyarbakır’da iki tıp öğrencisi KPSS puanlarıyla üniversite hastanesine temizlik personeli olarak atandı.

Diyarbakır'da yaşayan iki genç önceki yıl hazırlandıkları Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve KPSS'de sağladıkları başarı ile hem Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesini kazandı hem de fakülte hastanesinde temizlik personeli olarak görevlendirildi.

thumbs-b-c-e25ccda0dc86486cac2745b33db8b244.jpg

Liseden mezun olan Diyarbakırlı gençler Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21) YKS'ye hazırlanmak için bir dershaneye kayıt yaptırdı.

2023-10-tip31-1.jpg

KPSS’DEN KAÇ PUAN ALDILAR?

Dershanede tanışan gençler, aynı anda hem üniversite hem de KPSS için hazırlandı. YKS'de DÜ Tıp Fakültesini kazanan gençlerden Ahmet Selçuk Maral KPSS'de 85, Mehmet Caner Bahçivancı ise 83 puan aldı.

2023-10-tip31-maral.jpg

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin destek personeli alımına başvuran iki genç KPSS puanlarıyla temizlik personeli olarak atandı.

2023-10-tip31-2.jpg

“ÖNLÜKLER HEM DERSLERİMİZİ HEM DE MESAİMİZİ SAĞLIYOR”

Hem okumanın hem de çalışmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Mehmet Caner Ailemiz, çevremiz bu konuda bizimle gurur duyuyor. Yaşadığımız mutluluk kelimelere sığmıyor. Hem kütüphanede çalışıp, aynı kütüphaneyi bizim temizlememiz... Çantamıza sığdırdığımız önlükler hem derslerimizi hem de mesaimizi sağlıyor. Aynı zamanda hastanemizi erken dönemde tanımış oluyoruz” dedi.

42701-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar